Hjälp oss att hjälpa!


Inlagd: 2018-04-24


Os rafeiritos do Alentejo, Portugal

En 82 årig kvinna som har hemhjälp via kommunen berättade för apotekaren som besöker henne för att ge medicin dagligen om att hon sedan 5 dagar tillbaka har en påkörd och skadad hund på baksidan. Hon berättade att hon tar hand om hans sår genom att stryka på en salva som är utvecklad för att läka mindre sår, men när apotekaren fick se hunden kontaktade hon både organisationen och veterinär på en gång.

Veterinären konstaterade att skadan var minst 15 dagar gammal och var så pass djup att benet hade blottas. Därtill så hade all vävnad i kring såret ruttnat, och den enda väg som fans var att amputera benet. Detta är kostsamt men hundhemmet valde att ge honom chansen, det nuvarande kostnadsförslaget ligger på ca 1200€ och dom vädjar om hjälp för Coca

PAD fuengirola/Malaga

Aero valdes för att få möjlighet till en familj i Sverige, men det uppdagades att han har knädysplasi i båda frambenen och behöver genomgå en omfattande operation för att kunna leva ett liv utan smärta. Denna operation kommer kosta 600€ och även dom ber om hjälp för att kunna utföra detta.

Vi kan inte göra allt, men tillsammans kan vi göra mycket!

Vill du hjälpa oss hjälpa?

Swisha då till 1235896618 eller gör en insättning på bankgiro 5580-3951 och märk insättningen med respektive hunds namn.

Tusen tusen tack på förhand! Mvh Styrelsen

Bild på hundarna finns om ni klickar på rubriken överstp
Bild saknas
Bild saknas
Bild saknas