Hjälp oss hjälpa.


Inlagd: 2009-09-18


När vi väljer ut hundar och testar dem så finns det alltid några stycken som inte klarar proven. Det kan vara att de är positiva på leichmania, eller att veterinären hittar någon gammal skada som vi inte tror går att reparera på ett tillfredsställande sätt.

En del av dessa hundar blir kvar hemma hos Gabi och hennes man i deras hus. De behöver lite extra tillsyn, medeciner och bra mat. Att lämna in dem till sheltret igen är helt omöjligt.

Vi skulle nu vilja göra en insamling för att hjälpa Gabi med kostnaderna för dessa hundar. Vi hoppas att Ni hjälper oss hjälpa henne.

Om ni vill skänka en slant, sätt in den på bank-giro 5580-3951 och märk insättningen med hundens namn och ert eget.

Hundarna som finns hos Gabi är
Bild saknas

Bonnie, en av våra första hundar, tyvärr visade det sig att Bonnie var leichmaniapositiv och hon har sedan dess bott hemma hos Gabi.
Bild saknas

Diana, till vänster, hittades med ett stort sår på ryggen. Hon är mycket gammal och har starr.

Edith, till höger, blev utvald av en av våra eskorter som själv skulle adoptera henne. Edith har en tumörsjukdom som gör att hon inte kan komma till Sverige.
Bild saknas

Bambi, en mycket vacker hund som kom till hundhemmet som valp. Hon fick flytta hem till Gabi för att bli lite äldre. Bambi har visat sig vara alltför skygg och rädd för att kunna få komma till en egen familj.
Bild saknas
Bild saknas
Bild saknas

Lilla Timida var också på väg till Sverige då det visade sig att hon har leichmania. Hon har Helene Ehriander här i Sverige som hjälper henne med pengar till medeciner och mat.