Äntligen hemma

Tacorina har fått en ny familj. Tack vare detta har hon fått en ny chans till att få leva ett liv bland människor som bryr sig om och älskar henne. Vi på HundRondellen vill från botten av våra hjärtan tacka Tacorina:s nya familj för denna livsräddande insats och hoppas ni kommer få många roliga och gosiga stunder tillsammans. Välkommen hem Tacorina!


Hund

Bild saknas

Tacorina

  • Kön: Tik
  • Född: 20170115
  • Ras: Blandras ?
  • Mankhöjd: 70 cm
  • Vikt: 38 kg
  • Ursprung: Hittad längs motorvägen
  • Hundhem: Alba

Beskrivning

Tacorina har nu växt till sig och blivit en stor och ståtlig Rafierotik. Hon är mjuk och väldigt mysig. Hon bor med andra hundar och katter och det går jättebra. Vissa tikar kan hon säga ifrån till, speciellt dominanta tikar och i samband med mat men hon är lätt att korrigera. Hon är ju väldigt ung nu och vill testa alla gränser som går men det är ju helt normalt. Hon går fint i koppel och bryr sig inte ett dugg om andra hundar vid hundmöten osv. Hon är rumsren och kan vara lös men inkallningen är si så där ännu:-)) Alla som träffar henne blir genast förtjusta i hennes vänliga och mjuka sätt, hon är rakt igenom en riktig kanonhund helt enkelt

Tidigare info om Tacorina

Tacorina har bott med sin mor på en stor inhägnad men lyckades ta sig ur och plockades upp av en volontär på Alba längs motorvägen efter att Polisen bett om hjälp med detta.

När hon först kom till Alba var hon försiktig och osäker men detta har släppt mer och mer och nu tar hon gärna kontakt.

Hon är en lugn tjej som när hon blir äldre kommer bli rätt stor.

Hon är lugn, vänlig och mjuk.

Tacorina söker ett hem som är ute efter en sällskapshund, gärna med trädgård där hon kan vara ute mycket.


Bilder

Bild saknas

Bild saknas

Bild saknas

Bild saknas

Bild saknas

Bild saknas