Äntligen hemma

Gontier/Gonzo har fått en ny familj. Tack vare detta har han fått en ny chans till att få leva ett liv bland människor som bryr sig om och älskar honom. Vi på HundRondellen vill från botten av våra hjärtan tacka Gontier/Gonzo:s nya familj för denna livsräddande insats och hoppas ni kommer få många roliga och gosiga stunder tillsammans. Välkommen hem Gontier/Gonzo!


Hund

Bild saknas

Gontier/Gonzo

  • Kön: Hane
  • Född: 20160308
  • Ras: Podenco ?
  • Mankhöjd: 39 cm
  • Vikt: 11 kg
  • Ursprung: Räddad
  • Hundhem: Alba

Beskrivning

Polisen fick veta att en rädd hund befann sig i ett vältrafikerat område och försökte fånga in honom.

När dom inte lyckades vände dom sig till Alba för hjälp och en av deras volontärer lyckades till slut fånga in honom i trygghet.

Gontier är försiktig och är inte jätte bekväm med människor, men han finner sig i att bli hanterad och att gå i koppel .

Med andra hundar däremot är det inga som helst problem.

Gontier behöver få komma till någon som har tid och tålamod att hjälpa honom att bli trygg i sig själv och sin nya vardag.

171205 Gonzo har varit hos oss i 4 veckor nu och det går verkligen framåt. Han är ju fortfarande inte helt bekväm inomhus, ligger mest still och går mellan hundsängarna men ute är han busig och leker massor. Vi kan ha honom lös i Skogen eftersom han följer med min ena hund Musse hela tiden . Smiter inte utan håller koll var vi är hela tiden. Vill gärna hälsa på andra hundar och leka fungerar med alla hundar. Gonzo följer med mig på jobbet (hunddagis) och är kompis med alla där med. Det som är när man ska mata eller koppla honom är att han är så ivrig så han inte kan stå stilla, vi får lov att vänta ut honom lite när han snurrar runt och ska leka . Men eftersom han är så mjuk och försiktig vill vi inte gräla på honom utan han får vara lite extra busig. En hund som verkligen kommer att bli sin nya matte eller husse trogen


Bilder

Bild saknas

Bild saknas

Bild saknas

Bild saknas

Bild saknas