Äntligen hemma

Frodo har fått en ny familj. Tack vare detta har han fått en ny chans till att få leva ett liv bland människor som bryr sig om och älskar honom. Vi på HundRondellen vill från botten av våra hjärtan tacka Frodo:s nya familj för denna livsräddande insats och hoppas ni kommer få många roliga och gosiga stunder tillsammans. Välkommen hem Frodo!


Hund

Bild saknas

Frodo

  • Kön: Hane
  • Född: 150330
  • Ras: Blandras ?
  • Mankhöjd: 54 cm
  • Vikt: 30 kg
  • Ursprung: Räddad
  • Hundhem: Malaga

Beskrivning

Jourhemsuppdatering - 15/10-17

Frodo är ju en helt fantastisk hund, nu har jag börjat cykla med honom lite och han älskar att springa bredvid! han var hos en kompis några dagar när jag var bortrest, hon har innekatter och dem brydde han sig inte alls om. Kollade lite och viftade på svansen.

Ligger inne i dotterns rum när hon har kompisar där som leker. Han är inte med i leken men vill vara nära och se på. Han leker massor ute med bollar och pinnar, när våra hundar slutat jaga honom fortsätter han att springa runt runt ändå en riktig retsticka kan han vara men så otroligt snäll!

Tidigare jourhemsuppdatering 11/09-17

Nu har jag haft Frodo i en vecka hemma hos oss med våra hundar. Eftersom han är är ovan att att vara bland människor så försöker vi vara där det är så mycket liv och rörelse som möjligt. Nu blir han inte panikslagen längre när han möter någon på cykel eller rullskidor. En mycket mysig kille som är helt rumsren från dag ett och älskar att ligga i soffan och mysa. Män är något som är väldigt obehagligt men det går bättre för varje dag. Dottern och hennes kompisar är inte heller så läskiga längre, de får gärna mata honom med godis. En mycket försiktig och otroligt snäll kille.Gillar att bli borstad och även om han inte rusar fram när det kommer någon så efter en stund är han bara bredvid en och väntar på att bli klappad. Han älskar att åka bil och hoppar glatt in. Han skulle behöva bo med en hundkompis som är trygg och lekfull som kan visa Frodo att det mesta är roligt tik eller hane spelar ingen roll han är kompis med alla. Han har inga problem med att vara ensam med våra hundar en stund när vi åker till affären, ligger lugnt och sover då.


Bilder

Bild saknas

Bild saknas

Bild saknas

Bild saknas

Bild saknas

Bild saknas