Äntligen hemma

Negri/Negrita har fått en ny familj. Tack vare detta har hon fått en ny chans till att få leva ett liv bland människor som bryr sig om och älskar henne. Vi på HundRondellen vill från botten av våra hjärtan tacka Negri/Negrita:s nya familj för denna livsräddande insats och hoppas ni kommer få många roliga och gosiga stunder tillsammans. Välkommen hem Negri/Negrita!


Hund

Bild saknas

Negri/Negrita

  • Kön: Tik
  • Född: ?
  • Ras: Blandras ?
  • Mankhöjd: 30 cm
  • Vikt: 4.9 kg
  • Ursprung: Räddad
  • Hundhem: FBM

Beskrivning

Mamma Negri kommer till FBM på besök för att hälsa på oss. Både hon och dottern bor annars i fosterhem tills de kan få egna familjer. Negri är en mysig tik som trycker sig mot en när man lyfter upp henne. Hon sitter så lugnt, man får en känsla av att trots en hemsk bakgrund litar hon på människor.

När Negri hittades hade hon infektion i sina ögon och har nu fått behandling för detta men tyvärr har synen skadas en del, hur mycket vet vi inte än men väntar svar från veterinären. Det kan hända att hon passar bäst i ett hem utan alltför små livliga barn som springer omkring just för hennes nedsatta syn.

Negri är en dam som trots att hon är mjuk och vänlig kan svara för sig. När en hund kommer nära henne morrar hon lite varnande. Det är ju en hund hon inte känner och bäst att sätta sig i respekt. Trots en främmande plats med andra hundar sköter Negri sig fint, det är en kavat liten tjej. Vi tar ut henne i stora gröna rasthagen och då blir hon nyfiken. Nu ska det nosas runt överallt. Fosterhusse kommer ut i hagen och då springer hon fram och trycker sig mot honom. Negri kommer att ty sig till en ny ägare och bli mycket tillgiven.


Bilder

Bild saknas

Bild saknas

Bild saknas

Bild saknas

Bild saknas

Bild saknas