Äntligen hemma

Ricka har fått en ny familj. Tack vare detta har hon fått en ny chans till att få leva ett liv bland människor som bryr sig om och älskar henne. Vi på HundRondellen vill från botten av våra hjärtan tacka Ricka:s nya familj för denna livsräddande insats och hoppas ni kommer få många roliga och gosiga stunder tillsammans. Välkommen hem Ricka!


Hund

Bild saknas

Ricka

  • Kön: Tik
  • Född: 20151130
  • Ras: Podenco ?
  • Mankhöjd: 47 cm
  • Vikt: 15, kg
  • Ursprung: Inlämnad av ägaren
  • Hundhem: Malaga

Beskrivning

Ricka söker nytt hem.

Ricka är trevlig och glad hund, vill gärna vara med och stå i centrum.

Lite osäker i nya situationer och blir då lite "stissig". Lätt för att lära nya saker/trix, skulle passa bra till agility. Hon har mycket spring i benen och behöver mycket motion, gärna nån som tycker om att ut och springa eller cykla.

Älskar barn och har världens tålamod med dom minsta, men leker väldigt hårt och kan vara oförsiktigt, så det passar nog bättre med äldre barn.

Älskar att vara ute och springa fritt, dock har vi inte fått till det med inkallning. Hon har rymt några gånger men springer aldrig iväg utan håller sig nära, men kommer som sagt inte på inkallning. Kommer bara om alla går in och stänger dörren, för hon vill inte bli lämnad ensam.

En väldigt smart och vaken hund som vet precis vad man tänker och känner, känslig. Vet nästan vad som ska hända innan det händer..

Tidigare information från hundhemmet

Ricka blev adopterad från ett annat hundhem men på grund av personliga skäl kan dom inte behålla henne, så nu har dom bett om hundhemmets hjälp om att finna ett nytt hem

Ricka är glad och lekfull, fungerar jättebra med dom andra hundarna. Hon har ett stabilt psyke och känns väldigt trygg i sig själv

Ricka kan bo i en barnfamilj eller i ett hem som inte haft hund förr


Bilder

Bild saknas

Bild saknas

Bild saknas

Bild saknas

Bild saknas