Äntligen hemma

Maisy har fått en ny familj. Tack vare detta har hon fått en ny chans till att få leva ett liv bland människor som bryr sig om och älskar henne. Vi på HundRondellen vill från botten av våra hjärtan tacka Maisy:s nya familj för denna livsräddande insats och hoppas ni kommer få många roliga och gosiga stunder tillsammans. Välkommen hem Maisy!


Hund

Bild saknas

Maisy

  • Kön: Tik
  • Född: 20160115
  • Ras: Blandras ?
  • Mankhöjd: 38 cm
  • Vikt: 13 kg
  • Ursprung: Inlämnad
  • Hundhem: Malaga

Beskrivning

Maisy lämnades in på hundhemmet av sin förre detta ägare som inte längre kunde sörja för henne.

De som jobbar där hade sina aningar om att hon kunde vara gravid, och det visade sig vara väldigt rätt. En veterinär bekräftade att hon näst intill var fullgången och bara ett par dagar senare föddes 4 friska små valpar.

Dem äter nu själva, och stannar i sitt jourhem tills dess dem fått alla sina vaccinationer men Maisy söker sitt för alltid hem.

Där hon får lov att vara den unghund hon faktiskt är.

Hon älskar sällskapet av människor stora som små.

Går väl ihop med andra hundar och även om nyfikenheten finns där för katter så gör hon dom ingenting.

< 170507 Maisy är en helt fantastisk hund mjuk och följsam. Leker massor med alla hundar och gärna med bollar. Helt rumsren från dag ett. Hon lärde sig på två dagar att sitta vid dörren och vänta medan kopplet ska sättas på för att vid varsågod gå ut. Lite orolig för att bli lämnad fortfarande men det har blivit mycket bättre. Nu ligger hon bredvid våra andra hundar och är lugn när vi går ifrån dem en stund. Vi har börjat med burträning kortare stunder och det går framåt med godis och boll. Maisy blir inte orolig eller gnällig längre. Vår dotter (8 år) och hennes kompisar får bädda ner henne i sängen och gå på promenad med Maisy, hon viftar bara på svansen och pussar på dem .>


Bilder

Bild saknas

Bild saknas

Bild saknas

Bild saknas

Bild saknas

Bild saknas