Äntligen hemma

Peter/Pelle har fått en ny familj. Tack vare detta har han fått en ny chans till att få leva ett liv bland människor som bryr sig om och älskar honom. Vi på HundRondellen vill från botten av våra hjärtan tacka Peter/Pelle:s nya familj för denna livsräddande insats och hoppas ni kommer få många roliga och gosiga stunder tillsammans. Välkommen hem Peter/Pelle!


Hund

Bild saknas

Peter/Pelle

  • Kön: Hane
  • Född: 20140829
  • Ras: Boudegero ?
  • Mankhöjd: 40 cm
  • Vikt: kg
  • Ursprung: Upphittad
  • Hundhem: Malaga

Beskrivning

180225

Pelle söker nytt hem

Pelle är en glad och pigg hund och är väldigt social.

Han skulle må bäst av att få komma till ett hem där han får aktivera sig mycket, han har mycket energi och skulle nog trivas bäst om han hade en kompis att leka med.

Han är otrolig snäll och tillgiven och går bra ihop med barn och andra hundar rent generellt, dock så är han väldigt osäker vid möte med andra hundar när kopplad och det är något som han behöver tränas på. Han har även problem med att klippa klorna.

Även om han är en pigg och energisk hund så älskar han att mysa och ligga och bli kelad i soffan intill en, väldigt kontaktsökande och en hund som vill vara med en hela tiden.

Pelle har i mitt tycke trivits bäst om han hade fått komma till en barnfamilj som redan har en hund och söker en kompis till denna.

Pelle söker nytt hem 140116

Pelle är en glad och pigg hund med mycket energi, han är väldigt social och nyfiken och söker kontakt med alla och allt han påträffar under promenaderna.

Han är väldigt tillgiven, kelen och full med bus, han är verkligen en hund som älskar att vara med en överallt.

Dock så har han en tendens att bli lite över energisk ibland, men tror mest det beror på att han är så ung och har så mycket energi.

Pelle är som sagt väldigt energisk och behöver få komma till någon som kan ge honom rejält med motion och stimulans, jag tror även att han skulle må bäst att att få ha en hundkompis också att leka med.

När det gäller promenader så kräver han fortfarande en del träning när det gäller att gå i koppel, han vill gärna dra framåt hela tiden och vid möte med andra hundar så blir han väldigt till sig och skäller, men han uppvisar inte samma beteende inomhus med andra hundar så jag misstänker att han inte riktigt vet hur han ska bete sig när han har koppel på sig.

Tidigare infor från hundhemmet

Peter blev snabbt personalens favorit hund på vårt shelter. Han är otroligt kärleksfull och trevlig. Full fart ute där han leker och busar men helt lugn inne i sin box på sheltret. Han funkar med alla hundar, katter och gillar även barn. En enkel hund som även passar någon som inte haft hund förr.


Bilder

Bild saknas

Bild saknas

Bild saknas

Bild saknas